Sjysst va, Expressen?!?!

Tänkte väl att Expressen skulle få kalla fötter när de fick en Marklund-kritisk text på ledarplats igår… Genast måste de kontra med ”Läsarna kommenterar debatten om Gömda” som legat uppe förut men efter att det varit ett ”haveri” på tidningen (yeah, right…) måste de lägga ut den igen, nu med de tillagda Marklund-positiva sista raderna för säkerhets skull.
Vågar ni inte stå för att ni släppte igenom Isobel Hadley-Kamptz’ ledare som så modigt vågar stå för att Marklund/Eriksson myglat med ”Gömda”.
Konstigt nog kan man inte kommentera, det är numera praxis när det gäller Marklund-kritik, däremot fick man gärna kommentera gårdagens text…
Från början länkade man till Liza Marklunds försvarstal ”Marklund om härvan: Jag har aldrig ljugit” men INTE till artikeln ”De har erkänt att jag har rätt” där Monica Antonsson får komma till tals. Detta ändrades senare till att länka till gårdagens ledare.
FEGT av er Expressen att inte våga stå rakryggade – det hade många tackat er för. Nu vet man plötsligt inte vad man ska säga…

För övrigt är det ett MÅSTE att gå in på Monica Antonssons blogg och läsa Lisbeth Pippings krönika i ämnet ”Vart tog barnen och sanningen vägen?” postat idag den 11 januari.

Ibland…

…orkar man inte laga middag. Speciellt när alla vill ha olika mat och klockan redan passerat den tid man borde börjat med middagen för länge sen. Då går det att få nöjda ungar i alla fall… svaret heter McDonalds. Inte ofta, men desto mer uppskattat då. Jag får stå för att jag inte alltid är en så duktig mamma att jag lagar långkok och bjuder barnen på köttgryta med tillhörande grönsaker. Eller kikärtor och linser och andra nyttigheter. Kanske tur att vi har så många ungar hemma att det inte går ekonomiskt att käka hel- eller halvfabrikat för ofta.
p1100013
MUMS!
p1100015
Undrar vad man ska göra med alla ”nyttoprylar” man får i Happy Meal???
p1100016
Ingen aning men rätt kul ändå!

Glad kanin!

p1100005Twixen har fått en jättehage att skutta i! Han blev lite konfunderad, men tyckte sen att det var himlans kul att kunna hoppa runt som han ville. Det går inte att släppa honom lös i rummet för han äter sladdar och allt annat som kommer i hans väg. Nu kan han få motionera helt riskfritt! 🙂

av saraconnemara Postat i Övrigt