Jobbardag och stallkväll

Åkte och jobbade med ett värkande öga och en huvudvärk större än Småland idag och det gick inte över hur många piller jag än tog så till slut gav jag upp. Kände väl att jag kanske inte var på topp, men jag gör mitt bästa och sjukskriver mig inte i onödan.
Det är i alla fall roligt att jobba! Jag längtar till varje gång faktiskt! Det är inte ofta man kan säga det om jobbet, men i det här fallet stämmer det. Jag trivs kanonbra!!!
Och så mycket ”godis” man drar hem… 🙂 Det är så härligt att få fross i lite lyx emellanåt… Jag vill ha ALLT!!! ÄÄÄlskar Shea Body Butter…
p31400441

Hur som helst så åkte jag direkt från jobbet, hämtade Daniella och drog till stallet. Hon skulle skriva sitt Grönt Kort-prov. Igen. Denna gång klarade hon det. Det var tur det för annars hade hon inte fått tävla Div. 3 dressyren nästa helg och inte på lokaltävlingen den 13 april på hemmaplan heller. Medan hon skrev prov så flätade jag Saras man till knopparna i morgon. Hon kommer säkert ha rullat sig i boxen så alla flätorna är ur i morgon, men tanken var i alla fall god.
Hon ser inte klok ut, stackars tant 😉 Men det blir fint i morgon när det är iordningfixat.
sara2
Blev så glatt överraskad när jag kom till stallet och det var mockat och foderpåsarna var gjorda. Det finns så många gulliga människor i vårt stall. TACK MARIE och PETER!!! Idag var det extra välkommet eftersom jag kände mig som en blöt fläck när jag kom dit.

Nu ska jag slänga mig i soffan med ett glas rött, fläskfilé och potatisgratäng och se på Melodifestivalen. Orkar inte annat, och förhoppningsvis är jag piggare i morgon.

Annonser

2 comments on “Jobbardag och stallkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s