Tingeling i Melodifestivalen

tingeling11henrikdorsin*haha* Är det fler än jag som tycker att det absolut bästa i hela Melodifestivalen var Henrik Dorsin & co i sketcherna om Tingeling??? Vi skrattade ihjäl oss här hemma – de var ju inte kloka nånstans!!!
Nu såg jag vad Aftonbladet skrev idag om att ryska ambassaden uttalat sig om att den sista sketchen som de gjorde i Globen:
”- Utsvävningar från ett par dårar vars ryssfobi borde sätta dem på mentalsjukhus i stället för på Globens scen.”
Snacka om brist på humor! Dessutom ett uttalande som verkligen ger fyr åt ryssfobin om nåt! Det är väl så de gamla socialistiska länderna alltid gjort för att få tyst på folk. Spärra in dem så finns de inte! Är vi tillbaka på Stalin tid eller???
Vet inte om Anatoly Kargapolov vid ryska ambassaden i Stockholm gjorde sitt land en tjänst genom sitt uttalande direkt… 😉
vera_efron_2007_jpg_9980dVera Efron på Newsmill skriver mycket bra om detta med humorbefriade myndigheter och om att knyta närmare band via humorn istället för att fördöma den. Läs artikeln!
Att Ryssland är humorbefriat visar de dessutom genom att stoppa Georgien att delta i Eurovision Song Contest pga att deras bidrag ”We don’t wanna put in” anses anspela på en tyst protest mot Putin. Bidraget ”var inte överensstämmande med tävlingens regler”. Det får inte finnas politiska budskap i låtarna. Var detta det? Kanske, men hur bevisar de det i så fall?
Läs hela artikeln från Newsmill HÄR.

Annonser

4 comments on “Tingeling i Melodifestivalen

  1. Jag tycker att vi kunde ha skickat tingelinglåten till Eurovision istället. DET om ngt skulle ha varit intressant. Haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s