Tanten i skogen

Åkte ut till Sara tidigt i morse och var där redan vid halv nio för att få åka själv och vara ifred. Tog den lilla rundan (tar ca 40 min om man bara skrittar) barbacka och idag var hon banne mig rädd för precis allting. Trippade fram med öronen framåt och stooor näsa och skuttade till för minsta lilla. Toktant! Det märks att hon stått i flera dagar för då blir hon oftast extra tittig. Inte farligt mycket spralligare men tittigare.
Vi galopperade på en liten sandväg och plötsligt tvärnitade hon och blev jätteskraj för en stubbe!!! Hallå! En stubbe! Vi har passerat där massor av gånger, men just denna gången tänkte stubben kasta sig över henne. Precis som gårdskatten som brukar sitta mellan benen på henne i stallet… Den var också farlig idag. Knäppis.

stubbe

Precis när vi kom tillbaka till stallet kom regnet så vi klarade oss från att bli blöta.
Åkte hem och hämtade alla tjejerna och så vidare för att plocka upp Magda och Tuva och så drog vi till Busfabriken allihop. Två timmar klarade småtjejerna där innan de var så trötta att de bara grät så det bara var att åka hem.
Nu har vi precis ätit middag och jag försöker lösa sista (SISTA!!!) nivån på ett spel jag härjat med i evigheter… DET GÅR INTE!!! 😦

studenten 077

studenten 079

studenten 080

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s