Det regnar här i Norrköping idag…

Jag åkte ut till stallet för att rida alldeles ENSAM idag och det var hur underbart som helst. Blåste storm, men i skogen kändes det inte. Gjorde inte något seriöst alls, kortade knappt ens upp tyglarna på hela tiden, men vi var ute i ca 1,5 timme och bara lodade runt och busade på den där braiga galoppvänliga gräsvägen vi hittat. Sara vet så väl att hon brukar få dra järnet där så hon laddar redan innan vi kommit fram dit och blir sååå besviken och tjurig om man bara går förbi utan att svänga in där. Idag red jag förbi först och hon blev jättesur och ville bara gå hem, men så på tillbakavägen så drog vi några repor och hon blir nästan övertänd när hon väl fattar att hon faktiskt FÅR dra iväg i 190. Det var en svettig och frustande, men glad häst som gick hemåt efteråt. Precis när vi kom runt ett hörn så gick vi nästan rakt in i 8-10 st typ filippinska (eller liknande) bärplockare som plundrade skogen på blåbär. Tanten hoppade nästan ur skinnet och de också. De verkade aldrig ha sett en häst förr – i alla fall inte i skogen – så det kändes som om man var nåt sorts cirkusnummer för de bara stirrade och glodde när vi försökte ta oss förbi. De var verkligen läääääskiga, tyckte Sara, och hon trippade på tårna en lång stund efteråt.
Vi hann precis in i stallet så öppnade sig himlen och det VRÄKTE ner och har gjort så sedan dess, så den lilla shoppingturen till Maxi med ungarna blev väldans blöt.

Nu sitter jag och lyssnar på ”Under Vulkanen”-boxen (Lundell såklart) bara för att den är så bra och bara för att det är Skansen på torsdag.
Denna väldigt dyra box som är värd precis varenda öre för det finns inget där man kan sakna och DVD’n som medföljer från ”Club Zebra”-turnén är helt suverän!
Snart är det dags!!!

33 dagar till London

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s