I förra inlägget

Den förtjusande lilla varelsen i förra inlägget heter ”Trixi Fire” och är ett sto född ’00, liten c-ponny på 135 cm och vi har idag lagt handpenning på henne för att hon ju ska veterinärbesiktigas innan vi köper henne.
Det kan inte bli förrän vi kommer hem från Thailand så någon gång efter den 25 januari besiktigas hon och kommer förhoppningsvis då till NFK.
Hon har tävlats tills i september men sedan ridits i skogen 4-5 dagar i veckan sedan dess så lite kondition får vi väl bygga upp igen, men annars verkar allt fantastiskt bra!
Hon är tävlad LA hoppning, LA dressyr och lokal fälttävlan (P90) med vinster och placeringar så det känns ju som en ponny Nora och Emilia – framför allt – kan utvecklas med ett tag men som även dressyrnörden Daniella kan tycka är rolig att rida. Hon är lite lång för Trixi men väger å andra sidan inte nånting nästan så det spelar ingen roll. Nora är så kär att det bara bubblar i henne och det är ju viktigt att kemin stämmer för det är ingen idé att köpa en elitponny om inte kemin är rätt för då blir det inte nåt av i alla fall. Hellre då en bra vardagshäst som ungarna älskar så brukar det bli bra i slutänden.
Detta känns som ett kap och det är nu bara att hålla tummar och tår för att besiktningen går som den ska så blir det en ny liten inneboende i vårt stall från första februari.

Annonser

2 comments on “I förra inlägget

  1. Hörrudu nu tycker jag allt att du får lägga in Tuva i inlägget, hon pratar om Trixi massor och ska rida på henne varje dag! (enligt henne) 😛

  2. gud va hon är söt. Nästan som att Emilia har fått tillbaka sin twix, fast i större format:o) Hoppas allt går bra.

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s