Det går fort ibland… :-)

Jag är så himla genomförkyld att jag håller på att bli tokig!!! Jag snorar och nyser och har som bomull i huvudet men jobbar jättemycket ändå för vi är en kort på jobbet. Fast med piller och nässpray kommer man ganska långt…

Efter jobbet idag åkte jag direkt till stallet och skulle rida Trixi lite, men Nora var där så det blev bara att jag fick rida fram henne. Hon var jättemjuk och fin sedan Daniella red igår. Då var hon riktigt, riktigt fin! Hon är inte svår att få att jobba i en bra form, bara man hittar knapparna och det verkar Daniella ha gjort i stort sett.
Igår la vi upp ett litet hinder bara för att känna på hur hon skulle göra och om det skulle gå fort och DET tände lilltjejen på! Hon gasade och hoppade och det kändes som om hon flööög! Riktigt roligt även om det var lågt och bara ett par gånger. Kanske låg på 60 cm eller nåt.
Idag var tjejen taggad minsann. Det gick fort som attan i galopperna och hon fick in ett par riktiga bakutsparkar när hon inte fick gå så fort hon ville, men hon lugnade sig efter en stund och när Nora hoppade upp så var hon jättefin och lugn även i galoppen. Det känns som att det är viktigt att Nora lär sig att aktivera henne hela tiden så hon känner att det är NORA och inte hon som bestämmer – att hon inte får bestämma själv när hon ska sakta av och svänga och så utan lär sig lyssna.
Nora var i alla fall nöjd och stundtals såg till och med formen riktigt fin ut. Hon sa i bilen på vägen hem att ”Jag har aldrig älskat en häst så mycket som Trixi – hon är heeeeelt underbar” och det känns ju bra.

Annonser
av saraconnemara Postat i Trixi

One comment on “Det går fort ibland… :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s