Nu är de på G!

Nora och jag var i stallet i eftermiddags för Nora hade lastnings-kurs och så skulle hon rida Trixi. Vi tänkte sätta upp några småhinder som en liten bana inför tävlingen på måndag så Nora känner sig säker och så hon har provat att hoppa med nya bettet.
Det var så himla underbart att se de två!!! För första gången såg hoppningen ut som om det bara flöt – som om de var fastvuxna i varandra och synkade totalt. Trixi flyyyyger ju över alla hinder (hon har hittills aldrig stannat på något) och Nora bara hänger på. Hon var så otroligt lycklig efteråt och sa att hon inte riktigt kunde beskriva känslan men att det kändes så klockrent och mjukt och bra på alla sätt. Trixi trivs också väldigt bra på det raka bettet känns det som och Nora känner sig helt avslappnad och trygg och då blir ju Trixan det också och gör så gott hon bara kan. Det var härligt att stå bredvid och titta på dem för båda såg så glada ut!
Först lade vi ut några galoppbommar för att mjukstarta och sen satte vi upp tre hinder som låg på kanske 50-60 cm bara och det blev en liten bana på fem språng och Nora hade inga problem att ta hela banan i galopp. Hon gasade på ordentligt och kände sig helt säker – underbart!
Trixan har haft en viss förmåga att busa lite efter hindren men idag var hon bara lugn och fokuserad.
Tävling på måndag – på’t igen!!! 🙂

Annonser

One comment on “Nu är de på G!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s