Tävlat!

Idag var det klubbhoppning på NFK och Nora och Trixi skulle vara med. Denna gång ville Nora ha revanch för förra gången när hon druttade av så hon var taggad till tusen innan start.
Jag har ju sagt åt henne att innan hon kan klara en 50 cm bana i galopp så får hon inte gå upp och hoppa högre på tävling (även om hon gärna tränar upp till 70-80 cm) så idag var det upp till bevis och SÅ BRA det gick! Det såg städat och lugnt och trevligt ut och Nora var SÅÅÅÅÅ glad när hon kom i mål! Inga problem någonstans och hon tyckte att känslan i magen var rätt och skön och det är väl så det ska vara. De ser ut att trivas så bra ihop de där två! De är verkligen bästisar genom allt redan och vi har bara haft Trixi i drygt två månader så man får väl säga att vi är mer än nöjda med vårt köp. Hon var ett verkligt fynd!!! 🙂 Får hon bara vara hel nu också så kommer hon att bli världens bästa läromästare för Nora att komma vidare på – hon som så gärna vill tävla.
I morgon ska hon och Daniella dela på en privatlektion (dressyr) för Nora har ju kommit på att det där med att dressyra är inte så illa i alla fall 😉 Så fort hon hittade formknappen och fick känna hur underbart det känns att rida en häst som jobbar ordentligt så ville hon plötsligt vara med på dressyrträningarna också. Kan bli dyrt det här… En dressyrnörd som vill vara med på varenda extraträning som finns + privatlektioner ett par gånger i månaden och en som vill vara med BÅDE på alla dressyrträningar och hoppträningar… Vore kul om jag fick något öre över till mig själv också… men vad gör man inte…?
Bästa ungarna! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s