Ja jösses vilken helg…

Förbrukad är bara förnamnet efter den här helgen men jag ska väl inte klaga – vi har faktiskt haft det trevligt tjejerna och jag.
Lördagen började med att vi åkte till NFK som hade arbetsdagar denna helgen för det finns sååååå mycket att göra. Vi har städat förråd, rensat skräp, målat bommar, kastat massssssssor av skrot och gjort allmänt fint överallt. Naturligtvis har vi bara hunnit halvvägs men det är ändå en bit på väg. Emilia och Nora var med båda dagarna och Emilia har slitit med en entusiasm som bara en 5-åring kan uppbringa 🙂

Efter att vi jobbat på klubben hela dagen så åkte vi vidare med Magda och Tuva till ett litet sånt där runtåkande tivoli som var i stan och småtjejerna fick åka lite karusell och äta sockervadd – MUMS!

Söndagen började på Skogslotten för Emilia skulle ju rida lektion. Hon hade samma lilla häst som förra veckan och red helt själv medan jag bara gick bredvid utan att hålla i. Det går så himla bra för henne nu och hon är så otroligt stolt! Idag var dessutom hennes pappa med och DET var stort. Han är ingen hästfantast direkt så vi ser honom inte ofta (typ aldrig) i stallet och Milla var jättelycklig! Berättade för alla att hennes pappa var där och pekade.
De travade lite på volter och det är inte lätt att styra såna där små hästar emellanåt – speciellt när det växer gott, grönt gräs precis i paddock-kanten… 😉 Nästa gång ska de hoppa och herregud vad lycklig Milla blev!!! Det var det enda hon pratade om sen i flera timmar 🙂

Daniella red Sara i ridhuset en stund för vi ville kolla hur hon verkade i ryggen och idag hade hon en bra dag för hon fattade höger galopp nästan alla gånger till skillnad mot i veckan när det var ett rätt av tio ungefär. Det är så olika för vissa dagar är helt OK och andra går det bara inte! Och som sagt tidigare – hon verkar inte ha problem med själva galoppen utan med fattningen. Blir bra att få hit kiropraktorn i morgon. Jag hade ju en så bra tjej som kom var sjätte vecka hela förra året nästan och Sara har aldrig varit så fräsch. Det var knäck och knak och akupunkturnålar som gällde och hon hade aldrig några problem. Sen flyttade den här kanontjejen till Jönköping och sen dess har jag inte haft någon. Hoppas att denna är bra, men jag har fått flera rekommendationer så det får jag väl utgå från.

Nu är det middag som ska fixas och sen får det verkligen vara nog för idag! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s