Studs och mums

Det har reeeegnat heeeela dagen här. Så trist!
Vi åkte i alla fall till stallet allihopa (även Magda faktiskt som sovit hos oss i natt) för att kolla om Sara hade kommit över rodeostadiet och om Trixi ville hoppa lite studs. Jag började att sitta upp på Sara (man är kamikatze-pilot som mamma) för jag ville inte att Daniella skulle drutta av OM tanten skulle varit lika tossig som i förrgår. Det var hon inte. Hon var pigg och självgående men det är ju ingen nackdel direkt och när hon väl blev varm i kroppen så fattade hon höger galopp nästan varje gång vi bad henne. I alla fall 3 gånger av 4 så det får vi väl se som ett framsteg! Daniella får henne ju alltid så mjuk och fin och det såg riktigt trevligt ut!
Trixi byggde vi studs-hinder åt. Lite gymnastik är ju aldrig fel och hon tycker ju att det är så roligt!
Fyra studsar blev det – lite upphöjda på slutet och vi tränade på att Nora skulle följa med bättre med handen över och bara låta Trixi sköta hoppandet själv för det gör hon så bra bara hon inte blir störd. Även om hon kommer in fel på ett hinder (eller i det här fallet en upphöjd cavaletti) så löser hon det i stort sett alltid bara hon får klara det själv och Nora är följsam i sits och hand.

När vi tröttnat på att bli blöta och kalla och hade gjort foder och mockat så åkte vi hem och bakade bullar, jag och Emilia. Det blev både kanelbullar och vaniljbullar och Emilia gjorde en hel plåt aldeles själv. Väldigt gott med ett stort glas kall mjölk till… *mums*Är det inte konstigt hur många nybakade bullar man kan få i sig trots att man precis ätit middag? 😉

Just utkomna ur ugnen och snart klara att slukas

Annonser

2 comments on “Studs och mums

  1. oh … nygräddade bullar är totalt livsfarligt för figuren … det slinker alltid ner fler än man tänkt sig 😉

    Ska se om jag hinner boka ridhuset och ta ner några av mina hästar och köra gymnastikhoppning avsuttet, himla nyttigt vare sig man sitter på eller inte !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s