Norrköping International Horse Show

Vi har varit på Norrköping International Horse Show större delen av dagen och kikat på hoppning med hööööga hinder och vackra dressyrhästar (varför, varför går inte mina hästar så???). Det regnade (REGNADE) eller var sol och sommarvärme om vartannat så man visste inte från minut till minut om man skulle bli blöt eller ej och det är ju lite jobbigt – speciellt när alla ungar är med, men men…
Hamnade i stallet såklart på eftermiddagen och vi passade på att släppa ihop Trixi och Sara i ridhuset för de har ju inte träffats ännu och ska gå i samma hage från och med i morgon när vi släpper dem på bete. De tittade inte ens åt varandra utan båda bara gick i varsin ände av manegen och låtsades inte om den andra alls. Trixi råkade komma lite nära Saras rumpa en gång vilket resulterade i att Sara slog lite med svansen men mer drama än så blev det aldrig. Skönt!
Här smyger vi runt…

ÄNTLIGEN ska vi få komma ut till Ingrid i Algutsboda dit vi längtat sedan i september förra året då vi åkte tillbaka till NFK. Där ska de få gå och strosa i en stor skogshage och bara njuta av livet hela sommaren och vi åker inte tillbaka förrän vi absolut måste för de har det så himla bra där och jag mår så bra därute. Det är verkligen balsam för själen att komma dit och bara skrota runt för sig själv. Självklart kommer ju båda att hållas igång hela tiden, men det räcker att vi åker ut dit kanske fyra dagar i veckan eller så och det är ju skönt. Ingrid är så himla bra – jag vet att allt funkar och gör det inte det så löser hon allting, så det känns väldigt tryggt och härligt.
En bild från förra sommaren när vi släppte ut Sara i hagen första gången

Förresten måste jag ju visa vad Nora shoppade åt Trixi på Horse Show:
Nya, tjusiga, klarblåa benskydd! Hon blev sååå tjusig! 🙂

bloglovin

Annonser

One comment on “Norrköping International Horse Show

  1. ja verkligen, jag tycker de båda är kul o bra emd tömkörning 🙂

    åh, hade också velat va på norrköping horse show…

    supersöta benskydd!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s