Lilla goa Trixan!

Vi var ute vid betet för första gången och red idag i paddocken. Hämtade Trixi i hagen och Sara – som alltid kunnat stå själv – sprang efter längs staketet och skrek och härjade när vi gick. Eftersom jag hade Emilia med mig kunde jag inte rida själv tyvärr så hon får vänta ett par dagar.
Trixi var väldigt orolig i stallgången. Ensam och i ett stall hon inte varit i förut – det var lite jobbigt tyckte hon, men lugnade ner sig när vi kom ut på banan.
Hon gick helt fantastiskt från början till slut! Annars kan hon ibland ha en ganska lång startsträcka men idag var hon fin från början och Nora bara satt och log och myste. ”Hon känns helt underbar!” hojtade hon och såg så nöjd ut.
När vi kom tillbaka upp till hagen kom Sara dundrande genom skogen och gnäggade allt hon kunde och sen försvann de båda tillsammans i 190 genom grönskan. De ser ut att vara väldigt goa kompisar och det känns ju kalasbra! De ska ju stå ut med varandra hela sommaren så…
Här kommer en film som består väldigt mycket av liten röd ponny på volter 8) Kvalitén är jättedålig för jag filmade med mobilen (glömde kameran såklart :-() men det får duga…
Musiken är av Frida Hyvönen och heter passande nog ”Pony”

bloglovin

Annonser

One comment on “Lilla goa Trixan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s