Härligt!

Ja, rubriken kan tyckas lite märklig om man funderar en stund över att jag började dagen med att dra fram badkaret och göra rent under… Inte så härligt kan jag lova. Det är ju sånt men gör när man ska flytta. Typ. Och bara då. Typ. *huvva* Det gick åt rätt mycket klorin men nu är det skinande som i en TV-reklam 🙂 Besiktningsgubben kommer ju på tisdag – därav paniken att få det gjort NU.

På eftermiddagen tog jag med mig Nora till stallet för hon är såååå Trixi-sjuk nu och vi tog båda skruttorna på en tur i skogen. Nora klarar det ganska bra med sin ena hand och man får väl tacka och bocka för att Trixi är så himla snäll och stadig i skogen. Hon får alltid gå först för hon kliver ju fram överallt och tittar visserligen på det som dyker upp men inte av rädsla utan bara av nyfikenhet. Hon går med öronen spetsade hela tiden. Sara kan i lugn och ro knata på i rumpan på henne och bara slappna av när hon slipper hålla koll på allt runt omkring. Hon kan ju bli lite fånig när vi är ute sådär, men med Trixan före så bara lunkar hon på med öronen rakt ut som en gammal älg och helt avslappnad. Kalas!!! Trixi är verkligen en trygg häst att ha med ute, inte mycket upprör henne och hon är bara pigg och glad. Nora och jag skrittade bara hela vägen och var borta i ca 1,5 timme. Så skönt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var verkligen mysigt. Vi diskuterade hur man skulle beskriva Trixi med ett ord och kom fram till att ”levnadsglad” nog var passande. Hon är verkligen det och det är härligt!

På hemvägen stannade vi och gick ner en sväng i Getå-ravinen som är helt otroligt annorlunda och lite mystisk. 2 km lång med en liten bäck som rinner i serpentiner i botten. Vackert och lite skrämmande och ganska kallt därnere. Vi åker förbi där varje gång vi ska till betet och ibland stannar vi till och klättrar ner och går en sväng bara för att det är mysigt.

bloglovin

Annonser

2 comments on “Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s