Sol och sommar och glada barn!

Nora fick äntligen ta bort sitt gips idag! Hon var så glad och skuttade hela vägen från läkaren till bilen – sen var det raka vägen ut till Trixi och en tur i skogen med mig och Sara. När vi kom tillbaka efter en halvtimmes skogslodande så stannade hon i paddocken och red en stund och jag gick samma vända ett varv till med tanten. Hon är bra fånig ibland för nu hade vi gått där för en halvtimme sedan med Trixan före och när hon ska gå själv samma väg så blev allt plötsligt väldigt mystiskt och lite läskigt. Knasa! Vi galopperade i alla fall på småstigarna och travade ganska mycket så hon var glad och nöjd och ganska svettig när vi kom tillbaka samtidigt som Nora ridit klart.
Jag har som plan att bara rida i skogen med tanten och låta henne tycka att det är fritt och härligt och roligt under sommaren för hon har känts lite dressyrtrött under sista delen av våren och det kanske inte är så konstigt. Det har ju varit mycket träningar och tävlingar och inte så mycket leka utan mest allvar så det är klart att hon vill göra nåt annat en stund. Nu röjer vi race i skogen och bara har mysigt ihop och så kommer vi nog göra större delen av tiden fram till ridlägret i slutet av juli. Hon förtjänar också att ha sommarlov!
Nora var såååå nöjd och glad för Trixan hade varit så duktig och det är klart att det är skillnad på att kunna rida med två händer istället för en och en halv 🙂

Annonser

3 comments on “Sol och sommar och glada barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s