Skansen, badutflykt och lite champagne

Igår var jag med Magda, Tuva och Emilia på Skansen. Vi åker en sväng dit varje år och nu var det dags igen då. Förra året var det för att lämna napparna till kattungarna men i år var det bara för nöjes skull. Vi åkte tåg dit, gick genom Gamla Stan och tog Djurgårdsfärjan över till Djurgår’n. Tjejerna var glada och snälla och vi fikade och käkade pannkakor, de åkte karuseller och tittade på djuren. JÄTTETREVLIG dag faktiskt. Både Tuva och Emilia är väldigt viljestarka personligheter och det kan lätt bli lite gruff men de var bara rara mot varandra och lyssnade på oss. Det har väl aldrig hänt förut!
SÅ mysigt var det och jag ser redan fram emot nästa sommar! 🙂

Eftermiddagen idag tillbringade vi allihopa + Daniella vid Sörsjön där det badades och grillades och det var riktigt trevligt även om jag inte är en sån där duktig utflykts-mamma som tycker om allehanda utflykter vareviga dag på sommarlovet. Men jag måste erkänna att vi hade kul och småtjejerna var glada.

Nu på kvällen har jag varit med Nora i skogen och ridit. Det går inte att rida på dagarna när det är så varmt men på kvällarna är det lagom svalt och helt vindstilla och fantastiskt underbart att strosa runt med ponnyskruttarna. Vi passade på att galoppera på min härliga galoppväg och det gick FORT men kul hade vi.
Medan jag var i skogen så var Stefan hos mäklaren och sålde vårt hus! Alla papper är påskrivna och det känns som att en sten släppt från våra axlar så nu firar vi med champagne!

bloglovin

Annonser

One comment on “Skansen, badutflykt och lite champagne

  1. Svar. Jaa, visst var det! En jättefin väska. Måste dock be såå mycket om ursäkt för att det blev ett så här sent svar, men har glömt bort de kommentarerna! Förlåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s