Städa, städa varje… tisdag!?

Idag har vi varit duktiga och röjt ur garaget inför flytten! Det tog oss tre timmar av intensivt slängande och vi fyllde hästsläpet till bredden med skräp. Gud, vad skönt att ha det gjort!!! Man fattar inte hur mycket man samlar på sig genom åren – det är helt otroligt! Men nu är det väck och vi har bara sparat det nödvändigaste.
Sen åkte vi till City Gross och fyndade en ny studsmatta eftersom vår gamla har hängt med i fem år och är mer än sliten. 595:- istället för 1300:- är en himla skillnad och eftersom vi redan hade släpet med oss efter vändan till tippen så gick det smidigt att ta hem den också 🙂 Men den blir inte uppackad nu utan till våren i nya huset, som vi förrensten får nycklarna till i morgon vid typ lunch!!! *YES* Äntligen!!! Nu känns det som att det är på G på riktigt!!!

Åkte ut med Nora till stallet på kvällen och hon hoppade lite. Det gick galant och hon och Trixan flyyyger över 80 cm som ingenting och får det ena klockrena språnget efter det andra. Härligt att se, men jag är fortfarande hysteriskt nervös inför lördag… 😉 Nu under tävlingssäsong försöker vi att hoppa typ en gång i veckan, köra lite bommar och sånt en gång och sen varva dressyr med skogsgalopper och minst en vilodag i veckan – oftast två. Det känns som om det passar Trixi också, så det får se ut så en stund framöver. I alla fall tills vi flyttar tillbaka till NFK igen om några veckor…

bloglovin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s