Tävlingsdag

Tidig morgon och så iväg till stallet för idag var det dressyrtävling på gång för Nora och Trixi. Inte så långt att åka men det blir ju alltid så att man är i sista sekunden i alla fall. Undrar varför?
Det var Noras debuttävling i LC:2 utanför klubben eftersom hon bara tävlat hoppning förut och det gick så himla bra! De var 10 stycken i hennes klass och hon kom tvåa på 63%. Det var jättekul för henne! Trixan såg verkligen ut som upphängd och nersläppt på framridningen emellanåt, men så fort hon klev in på banan så blev det en helt annan ponnyskrutt och hon skärpte till sig och gick hela programmet i en form som vi inte sett maken till tidigare.
SÅÅÅ glad Norpa jag hade med hem!

När vi kom tillbaka så släppte vi ihop Sara och Trixi med en annan häst som de ska gå i samma hage som och i början var det helt lugnt men så brakade det lös mellan den hästen och Trixi (såklart – Sara finns ju knappt och bråkar inte) och de sparkade och skrek ett tag, men sen lugnade det ner sig så jag tror att det kommer gå bra. Vi är alla måna om skadefria tävlingshästar så de få banne mig skärpa till sig de små donnorna!

Lång dag, blåst så huvudet nästan blåst av så nu blir det nattidags.

Annonser

One comment on “Tävlingsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s