Fullspäckad hästig dag

Vissa dagar känns det som om man bor i ett stall, men det är heeeelt ok för det finns väl inget mysigare?!
Igår var vi på Skogslotten på morgonen för Emilia skulle rida. Hon fick ”Minos” som är den minsta lilla köttbullen i stallet men vansinnigt söt och lite lat och egensinnig 🙂 Hon var väldigt nöjd hela passet ända tills de skulle galoppera och han inte ville så hon fick bara några få galoppsprång och det var ju lite trist. Hon som precis börjat galoppera helt själv vill ju ränna runt flera var om hon får välja.
Det var i alla fall en glad och fnittrig tjej som hoppade av och tog in sin häst efter lektionen.

Så var det dags att åka vidare till vårt stall och rida Sara och Trixi, men först storstädade jag huset i ren ilska över en massa strul så nu skiner huset från topp till tå.
Nora red Trixi och jag fick lite hjälp av Karolinas tjej Matilda som är 10 år att rida Sara för jag var helt enkelt för lat själv och inte taggad alls. Sara var snäll över förväntan – hon brukar annars testa ganska ordentligt när det sitter nån liten med korta ben på men nu sprang hon på så snällt. Nora red Sara en sväng också och hon fick till det riktigt bra faktiskt. Några gånger till så har hon hittat de riktiga formknapparna på henne med. Lite längre ben önskas dock men man kan väl inte få allt 😉
Emilia skrittade av Trixi och vill så gärna galoppera men det ville inte Trixan. Hon travade dock jäääätttttefort så det killade i magen och Milli tjöt av skratt och var inte rädd alls. Härligt.
Här snackar vi korta ben
🙂
Idag är det heldagsjobb som gäller – ända till stängning så tyvärr hinns det inte att åka till stallet för mig… Längtar alltid dit.

Annonser

2 comments on “Fullspäckad hästig dag

  1. Ping: Små ungar och ponnyskruttar… |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s