Ponnyryttare

En ledig dag med mycket stall.
Emilia red sin lektion på Skogslotten och hon fick Brynolf som hon hade förra veckan också och då gick det ju väldans bra. Hon har ju ramlat av en gång på honom för några veckor sedan när han galopperade iväg för henne men det hade hon ju glömt vid detta laget. Det snöade ute så den lilla hästen var blöt och det gillade han inte så när de stod stilla på ett led så skakade han sig ända framifrån och bak och Emilia damp i backen. Hon var inte alls beredd och gjorde en kullerbytta ner i torven rakt på näsan så det forsade näsblod. Hon måste vara den enda ungen i världshistorien som ramlar av en häst som står helt stilla 🙂 Hon slog sig inte utan blev nog mest rädd för allt blod som rann, men när vi fått pappersnäsdukar av en snäll mamma och det slutat blöda så hoppade hon upp igen och fortsatte som om inget hänt. Hon är faktiskt väldigt kaxig måste jag säga!

Vidare till NFK där Nora red lektion och sedan skulle rida på ledigtiden i ridhuset så det var bara att ta in Trixi i ridhuset och byta till en annan att ta ut så hon kunde fortsätta rida.
Nora fick ju ett hackamore till Trixan i födelsedagspresent för hon har ju sett hur fint Sara går med det, så nu ville hon prova själv och Saras är ju alldeles för stort. Ponnyhack införskaffades och idag var det premiärtur.
GUD vad Trixi såg bekväm ut på det. Hon klev på som 17 och kändes jättefin sa Nora. Måste ju vara skönt att variera ibland och få gå utan något i munnen. Det var succé.

Nu är det två slagna hjältar som sitter här i soffan varav den lilla ska i säng alldeles strax och jag tror att jag ska följa hennes exempel.
Natti!

Annonser

One comment on “Ponnyryttare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s