Bästa SaraConnemara!

Bästaste tanten lyckades pallra sig runt galoppbanan i ALLA gångarter inklusive speedgalopp och slängtrav utan att jag druttade av! Det är första våren när hon är nyutsläppt från ridhuset som hon inte har ens gjort ett försök att skicka av mig så det är ju stort bara det 🙂
Hon var så trevlig och glad och framåt och tyckte det var så kul att hon till och med glömde bort att vara mörkrädd! I vanliga fall går hon inte att rida när det är mörkt och inte ens när det bara börjar skymma för då är hela världen jätteläskig och hon kan inte göra något annat än att frusta runt med sin stora näsa och studsa omkring på stället för alla spöken som lurar runt hörnen. Ikväll började vi i dagsljus men det skymde på ganska fort och hon märkte det inte ens – SÅ kul var det att få dra race hela varvet runt. Inte bara en gång utan flera. YIHAAA!!!
Nu känns det verkligen att det är VÅR i luften när man kan börja rida ute och känna att det blåser ljummet runt öronen när man galopperar. GUD SÅ SKÖNT!!!

Annonser

3 comments on “Bästa SaraConnemara!

  1. Sv. Ja det är verkligen tur att de är så underbara som de bara kan bli ibland också 😛 Men ibland är det svårt att hålla humöret uppe.

  2. SOM man har saknat vindbruset i öronen och hur ögonen tåras i en uppfriskande galopp i skogen!!! Att kunna rida ”som vanligt” ute igen är bara helt himmelskt. Och än plågas vi inte av vare sig knott, flugor eller mygg ;-). Härligt att få dela denna glädje med sin häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s