Nu är det som det ska va igen!

Hoppträning. Jennyträning. Nora och Trixan.
Kl halv tio åkte vi från NFK till Hageby Ridklubb för att hoppträna för Jenny. Underbart solsken och hyfsat varma vindar i paddocken. Glada hästar och ungar. Härligt 🙂
Trixan var lugn och trevlig, lyhörd och storhoppande och de överträffade verkligen sig själva och Nora vågade utmana sig själv så pass att hon nu hoppat sin första 90 cm-bana med den lilla röda! Det flöt så bra och kändes så lätt att jag inte ens hade ont i magen – annars är jag alltid den som oroar mig mest när de ska ut och skutta 😉 Jenny la bara upp hindren på runt 90 och tog för givet att alla skulle hoppa den höjden och Nora protesterade inte utan bara red på. Duktiga Norpan och bästa Trixan!
Jag hade lånat Daniellas systemkamera och ägnade mig åt att fota för livet och det blev faktiskt några bra bilder.

När vi landade i stallet igen så var det vårstädning av ponnyskruttar som gällde. Sara (som på nåt sätt ska föreställa vit) var så skitig att man inte visste riktigt vilken färg hon egentligen borde ha, och Trixan (som brukar glänsa knallröd i solen) såg mest grådaskig ut så nu var det bara till att stoppa dem en efter en i duschen. Från att ha varit en glad hoppeponny gick Trixan raskt till att bli sur och visa med all önskvärd tydlighet att hon helst ville dö när Nora gnuggade och spolade henne. Men ren blev hon!
Inget vidare lycklig Trixa…
Sara var inte mycket roligare, men hon står i alla fall still. Dock krävdes det tre schamponeringar innan man började ana den vita, flugskimliga färgen under all brun soppa som skvalade ner på golvet.

Nu är vi trötta allihopa och hemma igen efter en lång stalldag. Tacos blir det på Millas begäran och varför inte… mumsigt värre! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s