Sommarvärme!

Varmt och gosigt idag när jag snabblandade i stallet på förmiddagen innan jobbet. Hade såklart glömt att köpa lusern till Sara vilket resulterade i en extra vända till Granngården, men det gjorde inget för det var så somrigt och härligt ute att det kändes helt ok att ge sig ut och köra 🙂
Hästarna som badade igår var nästan fortfarande hyfsat rena – i alla fall tanten. Trixan hade nogsamt gnuggat hela halsen i lera, men resten såg välskurat ut så man får väl vara tacksam ändå.
Sara relaxar i vårsolen

Var på dagis idag och träffade Emilias fröken som hon kommer att ha när hon börjar skolan i höst. Jösses vad stora de blir fort! Det är inte klokt vad tiden går – min bebis ska börja skolan! Hon är ingen bebis längre, hon är en stor tjeja som nästan kan läsa vid detta laget och som längtar tills i höst när hon får köpa ryggsäck och kila iväg till sin första skoldag. Det är då man börjar känna sig gammal – när man inte har några små barn kvar hemma.

Annonser

One comment on “Sommarvärme!

  1. Det är då, du kan tänka mer på dig själv! När de börjar bli lite stora, även om det egentligen inte innebär mindre engagemang.
    mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s