Liten tjej på stor häst

Nora hade ridlektioner att rida igen och då blev det till att hänga med på en programridning igår kväll (när inte internet funkade igen så jag kunde uppdatera 😦 ).
Hon fick stora Griga som hon aldrig suttit på förut – hon rider ju inte storhästar i vanliga fall – det gör man inte så ofta när man är bara drygt 140 lång. Det var vääääldigt pirrigt, men jösses vad duktig hon var! Själv tycker jag det är ett lite skumt program där man ska göra en volt på slutet och låta tyglarna glida ur handen för att sen samla ihop hästen igen. Hm… finns säkert nån smart förklaring till det?
Framridningen gick bra när hon väl hittade knapparna på sin häst och visst är det lite ostadigt emellanåt och lite vingligt, men i det stora hela så tycker jag hon gör ett bra jobb med en ny häst som är alldeles för stor. Jag tror vi håller oss till c-d-ponny ett tag till 🙂
Norpan var jäääättelycklig efteråt och kunde inte sluta prata om hur roligt det varit! Att hon dessutom red programmet på 59% trots en etta i protokollet där hon helt missade ett moment och en femma på den vingliga halten på slutet – bara 6 och 7 annars – gjorde henne ju inte mindre stolt.
Inte världens bästa filmkvalitet, men vad kan man göra i ett mörkt ridhus…

Annonser

One comment on “Liten tjej på stor häst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s