Säljes: sadlar

Har två sadlar att sälja eftersom jag inte har någon häst som kan ha dem. Jag hade verkligen hoppats att Supen skulle kunna ha dressyrsadeln men han var inte alls bekväm i den så den får gå vidare.
Alltså: jag säjer en svart Prestige modell ”Silver Star” med normal bom som går att värma om så den passar just din häst. Den är 17″ och i fint skick med mjuka, jämna bossor och jätteskön att rida i.

3500:- inkl ett gäng schabrak där lite vita hår ingår i priset 🙂 Fler bilder finns.

Svart dressyrsadel syntet – jääääätteskön med djupt säte, långa stroppar. 17,5″ och vid i bommen. Säljes komplett med sadelgjord, stigläder (junior) och stigbyglar. Mkt fint skick.
1200:- inkl en bunt schabrak – också där med vissa vita hår som du får på köpet 😉

Maila mig på saraconnemara(att)gmail.com vid intresse.

Annonser
av saraconnemara Postat i Övrigt

One comment on “Säljes: sadlar

  1. Jag har inte varit här på ett tag (läs:länge), men har nu tagit del av allt som hänt. Inte konstigt att du tappat sugen efter allt som varit. Tristast att läsa om Sara naturligtvis, men det krävs mod och osjälviskhet att fatta de där tunga besluten. Hoppa snu att allt går bra med Trixi och det nya sjärnskottet. Kan(som liten tröst kanske?) berätta om en häst i vårt stall där stora, ytliga böjsenan bak gick helt av. Tog ungefär ett år innan allt faktiskt var läkt och han var igångsatt. Nu, ytterligare ett år senare, är den fd hopphästen omskolad till en duktig dressyrhäst och han och hans ryttare har under hösten tävlat tom LA:4 och satsar nu på kvalklassen MsvC, för att ev. kunna debutera MsvB under nästa år. Så ge inte upp. Det tar tid, men det går!
    Ps. Vi har också haft lite tungt med hästarna ett tag, men just nu ser det ljusare ut, tack och lov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s