Julgransplundringshoppning

Tidig morgon för Nora och Supen med utflykt till Söderköping och ”Julgransplundringshoppning” med Wanja och alla hoppelever. Går ut på att man hoppar samma runda två gånger och ska försöka matcha sin första tid så nära som möjligt. Himla kul upplägg. Alla har med sig ett paket och den som vinner (alltså matchar sin tid bäst) får välja först, sen tvåan osv.
Supen var grymt taggad så Nora ville inte klämma på för mycket, men hon red ändå på vanliga tränsbettet och tyckte det fortfarande kändes helt ok. Placerade sig nånstans i mitten och fick choklad, hästgodis och morötter i sitt stora paket 🙂
Det känns som om de lite högre banorna sitter rätt bra nu, de hittar flytet och för det mesta tempot och det märks mer och mer att de litar på varandra. Blir bättre och bättre hela tiden. Kul kul!!!

Annonser

4 comments on “Julgransplundringshoppning

  1. Ser riktigt kontrollerat och trevligt ut. Hatar annars att titta på ponnyhoppning. Det brukar vara alldeles för många ungar som inte kan rida med faslig fart som följd och ett otrevligt slitande i stackars hästar för att komma runt i svängarna. Nora är jätteduktig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s