Det går framåt!

Dressyr. Linköping. Nora och Supen. LB:1. Debut.
Härligt att starta sist i klassen och kunna åka hemifrån vid nio. Helt otroligt när man är van att alltid gå upp så übertidigt så man knappt ser vägen.
Supen var helt fantastisk på framridningen. Satt ordentligt på rumpan och bjöd fint framåt (ibland lite väl ambitiös till och med). Tyvärr var den domaren som dömde väääääldigt snål med poäng och det var många som fick riktigt urdåliga resultat fast de inte alls red illa. Lite trist när de är så stenhårda, för var ska de ta det när det ställs lite högre krav – som t ex på en regional tävling?
Jaja, de var tolv st i klassen och den som vann fick bara 62% så det var lågt rakt över. Nora red ihop 57,5% och hamnade på en fin fjärdeplats. Flera sjuor i programmet hade hon och hon tyckte att känslan över lag varit bra förutom att Supen blev lite matt i steget här och där. Det var nog dock mest något hon kände för jag som tittade tyckte det såg väldigt bra ut. Hon var i alla fall glad och lycklig efteråt och väldigt nöjd med sin placering eftersom de som slog henne var rena dressyrryttare och det är ju inte direkt. Där kommer de med sina flaschiga ponnyer med supersteg och det har ju faktiskt inte Supen om man ska vara helt ärlig. Både han och Nora är ju fälttävlansinriktade och där är det ju kanske inte dressyren som drar mest… inte för nån av dem… 😉
Glad unge med hem i bilen och det gör alltid dagen roligare! 🙂
I morgon är det liten klubbhoppningstävling på NFK och Nora startar 80cm (två faser/A:0) och 90cm CR. Håller tummar och tår för att den vackra gråa är sitt vanliga glada jag och skuttar över så flygande lätt som han brukar!

Annonser

2 comments on “Det går framåt!

  1. Åh vad kul – stort GRATTIS 🙂

    Känner ni möjligen Mia och Jasmine Nielsen? Jag delar stall med Mia och de tävlar ju fälttävlan. Har förstått att den världen inte är så stor. Jasmine tävlade både ind. och lag SM förra året. Även året innan startade hon ind. SM med sin unga ponny. Vet ni möjligen vilka det är?

    Hälsa den dukta ryttarinnan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s